O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezanIata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.htmlScurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180 C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.va vor iesi 36-40 de braduti