O paine usor de facut, crocanta la exterior si cu interior moale, fff buna.

Cernem faina intr-un vas, presaram sarea, facem o gropita, adaugam drojdia, zaharul, uleiul si apa calduta si amestecam.

Framantam, o sa iasa un aluat lipicios, mai presaram faina pana devine un aluat compact.

Punem aluatul intr-un castron acoperit cu folie alimentara, il punem intr-un loc ferit de curent pt. cca. 40min.

Dupa ce a crescut, il asezam pe masa presarata cu faina, ii dam o forma rotunda si il mai lasam cca. 20 minute, acoperit cu un server de bumbac.

Intre timp, dam drumul la cuptor la 220 grade C, punem in tava hartie de copt si adaugam painica, presaram faina si o crestam usor, o lasam pt 25/30min, depinde de cuptor, ea trebuie sa fie rumena.

O scoatem pe ceva, cand o intoarcem si o batem, trebuie sa sune a gol. Intr-un final am fost multumita, a iesit coaja crocanta si interiorul moale, fff buna.