Un pic de inspiratie pentru acest tort a venit dupa ce am vazut tortul Mihaelei si apoi mi-a venit o idee, asa ca iata ce bunatate a iesit!Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici. Eu il am de la Merisor, careia ii multumesc mult! Tare bun este!Ciocolatele se rup in bucati si se pun separat, in doua craticioare. Se adauga cate 100 ml frisca peste fiecare, se pun craticioarele la foc si se amesteca in ele pana cand se topeste ciocolata. Se pun compozitiile in doua castroane si se lasa sa se raceasca. Se mixeaza cremele, apoi se adauga cate 100 g mascarpone in fiecare si se omogenizeaza. Biscuitii se desfac si se curata de crema.

Intr-un castron se pune restul de frisca (50 ml), laptele condensat indulcit caramelizat, crema de la biscuiti si restul de mascarpone (50 g) si se mixeaza.

Biscuitii se maruntesc la robotul de bucatarie si se amesteca cu untul topit. Pe un platou se pune un inel de la o tava detasabila pentru tort cu diametrul de 18 cm. Se tapeteaza marginile acestuia cu folie de aluminiu si se aseaza biscuitii pe platou, apasandu-i cu un pahar. Se adauga crema din ciocolata cu lapte (se mai pastreaza putina crema pentru decor), crema cu laptele condensat indulcit caramelizat si, la final, crema din ciocolata alba. Se decoreaza tortul cu crema din ciocolata cu lapte pastrata, apoi cu bombonele din ciocolata.

Se introduce tortul la congelator pana cand ingheata si este gata de servire.