Detalii Ciorba cu perisoare de pui si oregano
Prin bucatarie am tot felul de vase si ustensile precum ii sta bine unui amator de gatit. De data aceasta, am pus la treaba Salad chef-ul cu ajutorul caruia am taiat milimetric de egal, legumele pentru ciorba. Am dat din nou de oreganao in sertarul cu condimente. Mi-am zis ca merge bine si cu carne de pui.
Legumele se curata si se spala. Am taiat legumele pe lungime si le-am maruntitit cu ajutorul aparatului Salad chef. Legumele se calesc usor in ulei cateva minute. Sarati. Adaugati 2 litri de apa si fierbeti 20 minute pana cand legumele incep sa se inmoaie. Amestecati carnea tocata de pui cu restul ingredientelor pentru perisoare. Puneti compozitia la frigider pana o folositi, se va modela mai usor daca este rece. Cand legumele sunt fierte, modelati perisoare rotunde. Puneti alaturi un bol cu apa. Veti rotunji frumos perisoarele cu mainile umezite. Reduceti intensitatea fierberii si adaugati mingile de carne. Fierbeti 10 minute, la foc mediu. Mai adaugati putin oregano. Gustati si sarati daca mai este nevoie. Serviti ciorba de pui cu perisoare si oregano, presarata cu patrunjel verde. Cine doreste, poate adauga smantana sau iaurt grecesc. Pofta Buna !!!Puneti compozitia pentru perisoare la frigider pana o folositi. Se va modela mai usor daca este rece. Cand modelati perisoarele, puneti alaturi un bol cu apa. Veti rotunji frumos perisoarele cu mainile umezite.