Piept de pui cu mustar si salvie este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara rapid. Pentru reteta de piept de pui cu mustar si salvie aveti nevoie de 1 piept de pui dezosat.

Piept de pui cu mustar si salvie este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara rapid.

Mai intai trebuie sa pregatiti marinata pentru carne. Puneti intr-un bol zeama de la o lamaie, ulei si sare. Pieptul de pui taiat felii il puneti in acest sos si dati la rece pentru circa 40 de minute.

Dupa acest interval, incingeti o tigaie antiaderenta, puneti unt si doua linguri de ulei de masline si cand acestea s-au incins puneti carnea. Cand pieptul de pui e facut pe jumatate il scoateti, il ungeti bine cu mustar si il dati prin pesmet, dupa care puneti inapoi la prajit, pana capata o culoare aurie.

Le scoateti cand sunt gata si presarati deasupra rozmarin si salvie tocate marunt.

Pieptul de pui cu mustar si salvie poate fi servit alaturi de o salata caprese si un pahar de vin...un deliciu! Sursa acestei retete este blogul culinar Anitas Kitchen Flavors. Alte retete cu piept de pui recomandate: