Se pune la fiert apa sarata pentru foile de lasagna.

Cand clocoteste se adauga cate o foaie pe rand si se lasa sa se inmoaie.

Se scot pe o farfurie unsa cu putin ulei.

Se toaca ceapa, catelul de usturoi si morcovul si se calesc intr-o lingura de ulei, apoi se adauga si pieptul tocat foarte marunt la cutit sau la robot.

Se adauga un pic de apa cat sa fiarba ingredientele, apoi se adauga pasta de tomate.

Se potriveste gustul cu sare, piper si oregano si se mai lasa pe foc cateva minute ca sa scada sosul.

Se unge o tava cu ulei, apoi se toarna un pic de suc de rosii si smantana de gatit.

Fiecare foaie de lasagna fiarta se unge usor cu smantana, apoi se pune cam o lingura de compizitie si se ruleaza mai strans.

Rulourile se asaza in tava, apoi se ung cu smantana,suc de rosii, cascaval ras si mozzarella tocata cubulete mici.

Se da la cuptor la 200 grade C, cu ventilatie, pentru 10 minute.

Se servesc calde.

Pofta buna!