Practic ti se topeste in gura. Este aromata, delicata ...are tot ce ii trebuie pentru o prajitura cu esenta demai vreau. ..

Bati albusurile spuma impreuna cu zaharul, cu ajutorul mixerului. Adaugi nuca macinata, iar la final, praful de copt stins cu zeama de lamaie. Torni compozitia in tava in care ai asezat hartie de copt si dai la cuptorul preincalzit pentru cca 25 de minute. Timpul depinde de cuptor. Cel mai bine verifici cu scobitoarea. Practic, trebuie sa aiba o culoare placuta, aramiu deschis.crema 1 Dizolvi budinca in laptle caldut. Galbenusurile le amesteci bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugi budinca dizolvata si omogenizezi cu ajutorul mixerului. Pui vasul pe foc mic si amesteci continuu pana cand se ingroasa, apoi dai la rece. Cand se racoreste ( atentie sa nu se raceasca de tot!) adaugi margarina cubulete si bati cu mixerul la viteza mica.

Trebuie sa obtii o crema pufoasa.crema 2 Bati frisca cu mixerul, iar cand este aproape gata, adaugi capucino si bati in continuare. Montare: Cand blatul s-a racit, torni crema de vanilie si intinzi, apoi crema de capucino si decorezi dupa plac. Tips& Tricks: nu uita sa adaugi putin praf magic de iubire.