reteta cu dragoste perfecta pentru micul dejun alaturi de o ceasca de lapte sau de ce nu pachet la scoala,M-am insipirat de pe blogul;Savori urbaneIntr-un vas cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de lamaie, facem o adancitura si adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, adaugam untul la temperatura camerei, incepem sa framantam adaugand treptat lapte caldut.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 30 min.

Intindem aluatul pe masa unsa cu ulei sub forma de dreptunghi, o rulam sub forma unei baghete lungi si taiem in 8 parti egale.

Fiecare melc il intindem sub forma de patrat, il taiem in 2 pe diagonala, ungem cu untul topit, adaugam fructele uscate.

Rulam de la baza catre varf, formand un corn care le vom unui capetele.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si lasam la dospit 10 min.

Le ungem cu oul batut cu lapte si dam tava la cuptorul incalzit 25 min, pana ce se rumenesc frumos.