Da iarasi biscuiti crinkles:) Dupat retetele cu ciocolata si lamaie va propun o varianta cu cafea.

Foarte rapid de facit si va asigur ca sunt deliciosi, preferatii mei cei cu cafea :)https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/biscuiti-crinkles-cu-cafea.htmlAmestecati zaharul pudra cu faina de migdale.

Diluati cafeaua amestecand-o cu oul.

Adaugati zaharul cu faina de migdale.

Amestecati totul si dati la rece timp de 20 minute.

Incalziti cuptorul la 160 C.

Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali prin zaharul pudra.

Asezam fiecare bila in tava, pe o hartie de copt, la distanta una de alta.

Puneti tava la rece timp de 15 minute.

Dam la cuptor timp de 20 minute.

Lasati sa se raceasca complet. Serviti !15- 22 crinkles depinde de marimea facuta