Am terminat de facut pentru picnic. La una din tavi am patit ca Laurici, au iesit bronzate! :)))picnicul bucatarasilorAluatul se lasa la dezghetat.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute.

Se adauga carnea tocata, pasta de tomate si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama.

Se pune sare, piper, pasta de ardei si se lasa sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta.

Se lasa la racit.

Se amesteca cu ouale si mararul tocat si se potriveste de gust.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita de carne pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou.

Se presara cu mac sau susan.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!