Detalii Friptura de Porc la Cuptor (coppa di Maiale)
Spalam bine legumele, carnea. Taiem legumele rondele; carnea o proportionam in felii, dar nu de tot(doar pe jumate) . Adaugam ceapa prin carne si nu numai. Adaugam in tava restul legumelor, condimentam, dar inainte ungem un pic carnea cu lamaie. Punem uleiul de masline si foarte, putina apa, eu am pus si un pic de vin rosu cam o cescuta. Punem folia de aluminiu, dam la cuptor care a fost in prealabil deja incins, lasam la foc mare la inceput si mai incet pe la sfarsitul copturii. Cand credem ca legumele sunt aproape gata, scoatem folia si adaugam sucul de rosii. Mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste. Pofta bunaSpalam bine legumele, carnea. Taiem legumele rondele; carnea o proportionam in felii, dar nu de tot(doar pe jumate) . Adaugam ceapa prin carne si nu numai. Adaugam in tava restul legumelor, condimentam, dar inainte ungem un pic carnea cu lamaie. Punem uleiul de masline si foarte, putina apa, eu am pus si un pic de vin rosu cam o cescuta. Punem folia de aluminiu, dam la cuptor care a fost in prealabil deja incins, lasam la foc mare la inceput si mai incet pe la sfarsitul copturii. Cand credem ca legumele sunt aproape gata, scoatem folia si adaugam sucul de rosii. Mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna
Etichete:
ceapa,
carne,
morcovi,
varza,
rosii,
cartofi,
ulei,
dovlecei,
vin,
friptura,
masline,
lamaie,
retete de craciun si revelion,
retete fara gluten,
retete fara lactoza