Imi place orezul 2 in 1. Adica carnea sa fie incorporata in orez, astfel dandu-i un gust foarte bun. De data aceasta am obtinut un super-orez gustos. Raman la aceeasi parere cu carne de vitel si morcovi este cel mai bun. Asa il facea si mama mea. Eu am adaugat de aceasta data cateva buchetele de brocoli razlete si cateva linguri de boabe galbene de porumb pentru coloratura :DCarnea de vitel se taie fasii si se rumeneste in vasul teflonat. Spre sfarsit se pune si putin patrunjel verde tocat. Morcovul se curata, se spala si se taie rondele cu cutitul ondulat special. Broccoli se spala si se desface buchetele mai mici. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Imediat ce carnea s-a rumenit puneti ceapa si morcovul. Dupa cateva minute, se adauga orezul si se mai prajeste amestecand 2-3 minute pana acesta devine sticlos. Adaugati apa cat sa acopere si sarati. Fierbeti 10 minute sub capac. Spre sfarsit se adauga buchetele de brocooli si boabele de porumb. Piperati. Adaugati putina apa daca orezul nu este inca fiert. Gustati si sarati daca mai este nevoie. Pofta buna !!!!Daca aveti o cratita buna non -aderenta si fierbeti la foc domol nu mai este nevoie sa amestecati.