Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat, intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella....

Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!Intr-un vas larg am sfaramat biscuitii.

Intr-un ibric am pus laptele si l-am infierbantat, am topit untul, in el am pus vanilia, romul am amestecat si am turnat totul peste biscuiti.

Am rupt jeleurile bucatele si le-am pus deasupra, am pus o jumatate de borcan de nutella in interior, alunele de padure, coaja de portocala razuita si am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

In forma de tort am pus compozitia si deasupra am pus restul de nutella. Am decorat tortul cu ciocolata alba razuita.

Tortul l-am tinut la rece pana a doua zi.

Am portionat tortul si l-am decorat cu jeleuri de ciocolata.

Delicios!