Coji ecler. Intr-o cratita punem apa, uleiul si sarea si lasam sa dea in clocot, adaugam faina cernuta si amestecam energic sa nu se faca cocoloase. Tragem cratita de pe foc si lasam sa se racoareasca amestecul si apoi incorporam ouale, unul cate unul, amestecand bine pana se incorporeaza fiecare ou. Tapetam tava de la aragaz cu haritie de copt, cu ajutorul unui posh formam cojile de ecler. Dam tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand incep sa se rumeneasca frumos cojile de ecler. Se lasa la racit pana.

Crema. Intr-o cratita amestecam amidonul cu zaharul si diluam cu laptele, punem sa fieba pana incepe se se ingroase, adaugam esenta de vanile. Tragem de pe foc cratita si impartim crema in doua, intr-o parte adaugam cacao si mai punem putin pe foc, apoi adaugam si 1/2 de pachet cu unt. Restul de unt il adaugam in crema alba. Lasam crema sa se raceasca.

Frisca : Mixam bine smantana de frisca pana obtinem o frisca ferma.

Asamblare : Dupa ce s-au racit si cojile de ecler si crema ne apucam sa umplem cojile cu crema. Sectionam fiecare ecler in parte, il umplem cu crema si apoi cu frisca, deasupra glazuram cu ciocolata topita.

O parte le umplem cu crema de caao, o parte cu crema de vanilie