Reteta romaneascaBlat-galbenusurile le mixam cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul,adaugam uleiul si apa si mixam pana ce se omogenizeaza,adaugam faina cernuta cu praful de copt,cacao,amestecam cu paleta pana ce se omogenizeaza.

Albusurile le mixam cu un praf de sare,pana ce isi dubleaza volumul,adaugam 2 linguri de zahar si mixam pana ce devine o bezea.

Incorporam albusurile in crema de galbenusuri amestecand usor cu paleta.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care taiem in 4 feliiCrema-intr-o cratita adaugam apa si zaharul si punem pe foc sa fiarba pana ce apar bule deasupra,(devine un sirop mai grosut)adaugam cappuccino si cafeaua instant amestecam pana ce se omogenizeaza.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana ce devin pale la culoare,adaugam siropul in fir subtire mixand continuu.

Mixam pana ce obtinem o crema pufoasa si se raceste.

Mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul,adaugam mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.adaugam crema de galbenusuri si amestecam usor cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

Sirop toate ingredientele le fierbem pana ce se dizolva zaharul si lasam sa se raceasca.

Ansamblare-pe un platou asezam prima foaie de blat-insiropam -crema-reptam pan ce terminam,imbracam tortul cu crema si decoram dupa plac.

Eu am imbracat marginile cu ciocolata si rolls,Inainte de servire am pudrat putina cacaoDam la frigider cateva ore dupa care servim,