O cina de duminica devreme. Usor de preparat si deosebit de savuroasa. Singura grija este sa pui carnita la marinat.

Bucatile de cotlet se incresteaza pe partea cu soricul. Astfel bucata de carne nu se va mai strange la prajit. Se aseaza carnea intr-o marinata formata din bere, ghimbir, sare si usturoi tocat. Lasati carnea la marinat cateva ore . Se scoate carnea din marinata si se tamponeaza de excesul de lichid . Prajiti carnea pe ambele parti intr-o tigaie grill. Condimentati cotletul cu piper si fulgi de chilli proaspat rasniti . Cartofii se curata, se taie rondele mai grosute si se pun la prajit in tigaia in care ati preparat carnea . Se pune putina apa care va scadea si va grabi prepararea cartofilor . Sarati . In tigaie spre sfarsit se trag usor si rosiioarele . Taiati varza murata fideluta . O puteti pipara . A mea nu a mai fost nevoie sa o condimentez, avea de toate . Serviti cotletul cu cartofi, rosioare, varza murata si zeama de varza murata. Pofta buna !!!Puteti insoti cotletul marinat cu garnitura, muratura sau salata preferata .