Intr-o cratita, se caleste ceapa in untura(ulei) incinsa, pana devine sticloasa. Se adauga carnea care se prajeste si ea pana-si schimba culoarea. Se condimenteaza cu putina sare, piper, boia. Dupa ce omogenizam, adaugam apa cat sa acopere carnea si fierbem inabusit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. La nevoie mai adaugam cate putina apa. Luam de pe foc si punem deoparte. Separat, intr-o oala, punem circa 3 l apa cu vegeta(sau zeama cu oasele fierte), iar cand incepe sa fiarba adaugam morcovul, patrunjelul, telina, taiate rondele si calite in prealabil in putin ulei, ceapa si varza, intregi, iar la sfarsit, cand sunt aproape facute, cartofii taiati cubulete. Adaugam fideaua sau galustele pregatite (din ou desfacut cu putina apa, faina si un praf de sare, omogenizam si le punem in supa care clocoteste cu ajutorul unei furculite, sub forma unor zdrente Compozitia obtinuta trebuie sa fie mai groasa decat cea de clatite-sa curga greu de pe o furculita, dar sa nu se imprastie prea tare in supa) (Eu nu am pus) Cand zarzavatul este fiert, turnam amestecul cu carne in oala cu legume, condimentam daca mai este nevoie, scoatem din supa ceapa intreaga si varza, presaram cu patrunjel verde tocat. Luam vasul de pe foc, acoperim cu un capac si lasam 5 min sa se patrunda aromele, apoi putem servi.

Intr-o cratita, se caleste ceapa in untura(ulei) incinsa, pana devine sticloasa. Se adauga carnea care se prajeste si ea pana-si schimba culoarea. Se condimenteaza cu putina sare, piper, boia. Dupa ce omogenizam, adaugam apa cat sa acopere carnea si fierbem inabusit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. La nevoie mai adaugam cate putina apa. Luam de pe foc si punem deoparte. Separat, intr-o oala, punem circa 3 l apa cu vegeta(sau zeama cu oasele fierte), iar cand incepe sa fiarba adaugam morcovul, patrunjelul, telina, taiate rondele si calite in prealabil in putin ulei, ceapa si varza, intregi, iar la sfarsit, cand sunt aproape facute, cartofii taiati cubulete. Adaugam fideaua sau galustele pregatite (din ou desfacut cu putina apa, faina si un praf de sare, omogenizam si le punem in supa care clocoteste cu ajutorul unei furculite, sub forma unor zdrente Compozitia obtinuta trebuie sa fie mai groasa decat cea de clatite-sa curga greu de pe o furculita, dar sa nu se imprastie prea tare in supa) (Eu nu am pus) Cand zarzavatul este fiert, turnam amestecul cu carne in oala cu legume, condimentam daca mai este nevoie, scoatem din supa ceapa intreaga si varza, presaram cu patrunjel verde tocat. Luam vasul de pe foc, acoperim cu un capac si lasam 5 min sa se patrunda aromele, apoi putem servi.