Pentru prajitura cu blat de cacao si crema de unt din toate ingredientele se face o coca si se imparte in doua, se coace pe dosul tavii.

Pentru prajitura cu blat de cacao si crema de unt din toate ingredientele se face o coca si se imparte in doua, se coace pe dosul tavii. Trei galbenusuri, 12 linguri zahar praf se freaca, apoi adaugam pe rand 6 linguri apa si 12 linguri faina, o lingurita amoniac si cele trei albusuri batute spuma cu linguri de apa. Compozitia aceasta o coacem tot in tava unde am copt foile, ca sa fie la fel de mari. In tava, inainte de a pune compozitia, punem hartie fara a se unge. Blatul de prajitura se coace la foc potrivit. Aceasta foaie, dupa ce s-a racit, se stopeste cu coniac sau rom, in care se pune sirop, se stopeste pe ambele parti.

Se freaca untul cu zaharul spuma, separat intr-o cratita se fierbe 400 gr lapte cu o lingura de faina sa fie o pasta grosa, se pune 1 praf de vanilie si cand se raceste se amesteca cu untul si zaharul care au fost frecate spuma.

Se pune o foaie din prima compozitie apoi crema de prajitura, iar pe urma foaia galbena, crema si la urma cealalta foaie din prima compozitie.