Detalii Cannelloni cu spanac si ricotta
Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.
Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.
Se lasa la racit,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare,piper.
Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie) Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.
Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.
Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.
Sunt foarte bune aceste paste.
Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.
Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.
Se lasa la racit,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare,piper.
Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie) Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.
Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.
Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.
Sunt foarte bune aceste paste. Se servesc calde.
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
cascaval,
usturoi,
rosii,
bulion,
branza,
zahar,
retete vegetariene,
retete pentru copii