Grasimea se freaca cu faina si se amesteca apoi cu zaharul,sarea,galbenusurile,cu drojdia crescuta in putin lapte caldut,indulcit cu 1 lingurita de zahar(maiaua) si cu atata lapte caldut,cat cere aluatul,pentru a obtine o coca potrivit de tare. Se imparte aluatul in doua si se intind foi de aluat cat marimea tavii. Cu una se captuseste o tava,de marime mijlocie,tapetata cu hartie de copt. Se acopera cu umplutura care este pregatita in prealabil prin amestecarea ingredientelor,peste care se aseaza a doua foaie de aluat. Se lasa la crescut,in loc cald,fara curenti de aer,acoperita cu un servet,cel putin o ora. Dupa ce a crescut frumos,se intind albusurile bine batute cu zahar,peste care se presara putine nuci macinate. Se da la cuptorul incalzit,la foc mic,pana cand spuma devine aurie si coca este coapta(eu am tinut-o la foc mic,1 ora 25 min) Se scoate din cuptor,se lasa sa se racoreasca binisor si se portioneazat,in tava, doar partea de albus,folosind un cutit umezit(ca sa nu se sfarme bezeaua),cat prajitura mai este calda inca. Prajitura se va taia in felii, dupa racirea completa.

Grasimea se freaca cu faina si se amesteca apoi cu zaharul,sarea,galbenusurile,cu drojdia crescuta in putin lapte caldut,indulcit cu 1 lingurita de zahar(maiaua) si cu atata lapte caldut,cat cere aluatul,pentru a obtine o coca potrivit de tare. Se imparte aluatul in doua si se intind foi de aluat cat marimea tavii. Cu una se captuseste o tava,de marime mijlocie,tapetata cu hartie de copt. Se acopera cu umplutura care este pregatita in prealabil prin amestecarea ingredientelor,peste care se aseaza a doua foaie de aluat. Se lasa la crescut,in loc cald,fara curenti de aer,acoperita cu un servet,cel putin o ora. Dupa ce a crescut frumos,se intind albusurile bine batute cu zahar,peste care se presara putine nuci macinate. Se da la cuptorul incalzit,la foc mic,pana cand spuma devine aurie si coca este coapta(eu am tinut-o la foc mic,1 ora 25 min) Se scoate din cuptor,se lasa sa se racoreasca binisor si se portioneazat,in tava, doar partea de albus,folosind un cutit umezit(ca sa nu se sfarme bezeaua),cat prajitura mai este calda inca. Prajitura se va taia in felii, dupa racirea completa.