Diavoli fierbinti este o reteta de aperitiv deosebita, cu ardei copti si crema de branza invelite in fasii de bacon. Este un aperitiv ce se prepara usor, este delicios si foarte aspectuos.

Se coc ardeii iuti, in cuptor, pe o foaie de copt, intorcandu-se din cand in cand, pana devin negri la exterior. Cand sunt gata, se scot din cuptor si se pun intr-o cutie cu capac etans sau o punga ziploc timp de zece minute, pentru a se aburi. Astfel pielita carbonizata se desprinde usor. Se taie ardeii in jumatate si se inlatura coditele. Apoi se despica longitudinal fiecare jumatate si de curata de seminte. In centrul fiecarei jumatati de ardei se pune o lingurita de crema de branza si se infasoara ardeiul. Se taie feliile de bacon in jumatate si se infasoara in jurul fiecarui ardei umplut cu crema de branza, apoi se aseaza intr-o tava acoperita cu foaie de copt, cu marginea in jos, pentru ca baconul sa nu se desfaca in cuptor. Sau se pot prinde cu scobitori. Se presara cu piper negru si se pun la cuptor pentru 45 de minute la temperatura de 180 C. Dupa 45 de minute se scot din cuptor, se ung cu miere si se mai lasa la cuptor inca 5 minute.

Diavolii fierbinti se servesc imediat ca si aperitive.