Crema de cocos raw vegana este un desert usor de preparat, delicios, dar mai ales sanatos, ce face parte din categoria retetelor raw vegane.

Am scurs apa din nuca de cocos si am pastrat-o intr-un pahar, apoi am spart nuca. Am curatat-o de coaja si am razuit partea alba pe o razatoare fina. Aceasta a fost partea de pregatire, dupa care am trecut la prepararea propriu-zisa a cremei: am pus in blender apa de cocos, nuca razuita, mierea si zeama de lamaie. Am mixat bine cca 1 min, apoi am adaugat si faina de migdale. Am mai mixat putin, cu ajutorul functiei pulse, doar cat sa se omogenizeze compozitia.

Enjoy!reteta inspirata de Ligia PopCu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.

Crema este delicioasa, sanatoasa si se poate consuma imediat. Daca nu, se poate pastra in frigider intr-un recipient de sticla, inchis etans inca 2 zile. (eu am congelat-o si am putut s-o pastrez mai mult) Tip: la final, se poate adauga si o aroma naturala: menta, vanilie, scortisoara, cardamom...ce va place!