Briose cu oua de prepelita este un aperitiv rapid, delicios si aratos. Briosele aperitiv cu oua de prepelita sunt delicioase.

Fierbi tari ouale de prepelita, le lasi sa se raceasca si apoi le cojesti. Intr-un bol mixezi oul de gaina cu untul topit si o lingurita de sare. Incorporezi praful de copt si faina cernuta, alternand cu laptele. Vei obtine o compozitie consistenta. Incorporezi si ardeiul gras si mozarella taiate cubulete. Pui o lingura din compozitie in formele de briose, adaugi un ou de prepelita si completezi cu o lingura de compozitie. Introduci briosele in cuptorul preincalzit si cand sunt aproape gata, dupa vreo 25 minute, le scoti si le ungi pe deasupra cu un galbenus de ou spart in 2 linguri lapte, pui putin cascaval ras si mai lasi la cuptor circa 5 minute. Faci testul cu scobitoarea. Cand sunt gata scoate-le si lasa-le la racit pe un gratar metalic. Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.

Briosele aperitiv cu oua de prepelita se servesc atat calde cat si reci.