Iepure barbeque cu tzatziki este o reteta de mancare cu carne de iepure ce se prajeste intai pe gratar si apoi se baga la cuptor. O mancare ce se serveste cu sos tzatziki alaturi.1. Pulpele se spala si se scurg de apa. 2. Intr-un mojar se zdrobesc rozmarinul, dafinul, usturoiul si se amesteca cu ulei de masline. Se asezoneaza cu sare si piper, apoi se toarna peste iepure si se lasa la marinat minim o ora. 3. Pregatiti sosul tzatziki (atat de simplu): zdrobiti usturoiul, taiati castraveciorii si castravetele in cubulete, amestecati cu restul ingredientelor si lasati-l la rece. 4. Scoatem iepurele din marinada si il asezam pe un gratar incins. Se frige pe ambele parti cate 5 minute, apoi se unge cu miere si se muta in cuptor pentru 30 de minute, la 180 de grade. E bine sa il intoarceti de minim doua ori si sa il stropiti cu sosul Worchestershire. Cine vrea, poate folosi un sos suplimentar bbq, cum se gaseste prin magazine. Revenind la iepurele nostru, inainte sa il serviti, lasati-l putin sa se odihneasca, la cald. Se asaza la masa cu sosul tzatziki si, daca tot am amestecat culturile, mamaliga.

Reteta de iepure barbeque cu tzatziki a fost propusa de http://sisterskitchen.ro/Serviti iepurele barbeque alaturi de sosul tzatziki.