Se alege fasolea si se spala bine, apoi se pune la fiert. Dupa cateva clocote se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa. Peste fasole se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul si pastarnacul ras prin razatoarea mica. Cand e aproape gata se adauga si concentratul de legume. Fasolea se scurge de zeama (numai daca are prea multa) se pune in blender si se mixeaza pana devine o pasta. Se adauga sare (daca e nevoie) si usturoi dupa gust (eu am folosit usturoi praf). Separat se face sosul (prajeala) din 3 cepe taiate joulien care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine, se adauga pasta de tomate se sareaza si pipereaza dupa gust. Pofta buna!Se alege fasolea si se spala bine, apoi se pune la fiert. Dupa cateva clocote se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa. Peste fasole se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul si pastarnacul ras prin razatoarea mica. Cand e aproape gata se adauga si concentratul de legume. Fasolea se scurge de zeama (numai daca are prea multa) se pune in blender si se mixeaza pana devine o pasta. Se adauga sare (daca e nevoie) si usturoi dupa gust (eu am folosit usturoi praf). Separat se face sosul (prajeala) din 3 cepe taiate joulien care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine, se adauga pasta de tomate se sareaza si pipereaza dupa gust. Pofta buna! Fasolea batuta se serveste cu prajeala de ceapa pe deasupra.