1. Topim 25 gr unt, insa fara a-l transforma in lichid. Apoi adaugam 25 gr zahar pudra si 25 gr faina pentru paine, in unt. Amestecam toate acestea si framantam pana se formeaza un aluat. Punem, apoi, aluatul in congelator, pana devine solid. 2. Spalam 80 gr cirese si scoatem samburii. Taiem fiecare cireasa in 3-4 bucati. 3. Adaugam in 100 gr de unt topit insa nu lichid, zaharul pudra, sarea si batem cu mixerul pana cand compozitia devine de culoare alba si pufoasa. 4. Batem oul, apoi il adaugam in trei ori in untul si mixam pana se formeaza o pasta lucioasa. 5. Cernem faina si praful de copt in unt si omogenizam bine, ca sa se formeze crema pentru tort. 6. Varsam crema intr-o tava de tort (sau doua tavi de tort, depinde de marimea acesteia), pana la jumatatea tavii. 7. Punem peste crema ciresele tocate si le amestecam putin. 8. Cu ajutorul razatorii, taiem aluatul inghetat in fasii. Apoi punem un strat de fasii peste crema de tort. 9. Punem tava (sau tavile) in cuptorul incalzit, prealabil, la 200 grade c, pe raftul superior. Dupa ce culoarea fasiilor devine aurie, reglam temperatura la 150 grade c, si mutam tava (sau tavile) pe raftul inferior. Timpul de coacere este de aproximativ 40 de minute. (Temperaturile si timpul de coacere pot fi modificate in functie de cuptorul dumneavoastra). Tortul are suprafata crocanta si faramicioasa, iar continutul este moale. Imbogatit cu gustul cireselor, acesta este foarte gustos.1. Topim 25 gr unt, insa fara a-l transforma in lichid. Apoi adaugam 25 gr zahar pudra si 25 gr faina pentru paine, in unt. Amestecam toate acestea si framantam pana se formeaza un aluat. Punem, apoi, aluatul in congelator, pana devine solid. 2. Spalam 80 gr cirese si scoatem samburii. Taiem fiecare cireasa in 3-4 bucati. 3. Adaugam in 100 gr de unt topit insa nu lichid, zaharul pudra, sarea si batem cu mixerul pana cand compozitia devine de culoare alba si pufoasa. 4. Batem oul, apoi il adaugam in trei ori in untul si mixam pana se formeaza o pasta lucioasa. 5. Cernem faina si praful de copt in unt si omogenizam bine, ca sa se formeze crema pentru tort. 6. Varsam crema intr-o tava de tort (sau doua tavi de tort, depinde de marimea acesteia), pana la jumatatea tavii. 7. Punem peste crema ciresele tocate si le amestecam putin. 8. Cu ajutorul razatorii, taiem aluatul inghetat in fasii. Apoi punem un strat de fasii peste crema de tort. 9. Punem tava (sau tavile) in cuptorul incalzit, prealabil, la 200 grade c, pe raftul superior. Dupa ce culoarea fasiilor devine aurie, reglam temperatura la 150 grade c, si mutam tava (sau tavile) pe raftul inferior. Timpul de coacere este de aproximativ 40 de minute. (Temperaturile si timpul de coacere pot fi modificate in functie de cuptorul dumneavoastra). Tortul are suprafata crocanta si faramicioasa, iar continutul este moale. Imbogatit cu gustul cireselor, acesta este foarte gustos.