taiati inotatoarele pestilor cu ajutorul unei foarfece daca folositi pesti precum bibanul (cu solzi foarte duri), trebuie sa-itaiati inotatoarele pestilor cu ajutorul unei foarfece daca folositi pesti precum bibanul (cu solzi foarte duri), trebuie sa-i introduceti foarte putin (cca 30 sec) in apa clocotita si apoi sa le luati pielea cu tot cu solzi, folosind un cutit mic, dar ascutit nu aruncati apa in care ati oparit pestele taiati lemongrass-ul felii foarte subtiri si introduceti-le intr-un mojar, unde le veti zdrobi pana devin pudra tocati marunt ceapa verde coaceti cardamonul in cuptor pana se umfla si devine putin rumen spargeti-l, scoateti jumatate din cantitatea de seminte si zdrobiti-le intr-un mojar introduceti rosiile, ceapa verde, corcodusele si ardeiul iute in vasul detasabil al slow cooker-ului Crock Pot 6L Saut si sotati-le pe plita cu putin ulei de masline, la foc potrivit cand acestea s-au inmuiat, adaugati si pestii peste si rumeniti-i pe fiecare parte cca 1-2 min aveti grija sa-i intoarceti cu grija, folosind o penseta sau un cleste micut pentru a preveni ruperea lor puneti cardamon macinat pe deasupra, stelutele de anason, sare, piper si coaja de lamaie tocati caisele cubulete si adaugati-le deasupra impreuna cu 2 litri din apa in care ati oparit pestele puneti vasul in slow cooker Crock Pot 6L Saut si setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore intre timp tocati coriandrul sau patrunjelul proaspat puneti taiteii in castroane si peste acestia adaugati supa fierbinte lasati cateva minute si serviti cu coriandru sau patrunjel proapat tocat. Pofta buna!2