spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute daca folositispalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute daca folositi frunze de vita la borcan, atunci ele trebuie lasate la desarat pentru cca o ora si jumatate, in 3 transe de apa fierbinte lasati-le apoi sa se scurga intr-o sita taiati ceapa cubulete fine spalati orezul in 3 ape si lasati-l la scurs amestecati intr-un bol carnea cu orezul si ceapa taiata cubulete fine tocati mararul marunt adaugati sare si piper dupa gust, paprika si mararul tocat si amestecati bine taiati coditele de la frunzele de vita si umpleti-le cu aceasta compozitie rulati-le insa nu foarte strans, pentru ca riscati ca sarmalele sa crape opriti cateva frunze pentru a le pune deasupra puneti sarmalutele in vasul de la slow cooker Crock Pot Saut, in doua randuri, si acoperiti-le cu frunzele oprite pentru final amestecati sucul de rosii cu zaharul, apa sau cu borsul daca doriti sa fie mai acrisoare si turnati sosul peste sarmale setati slow cooker Crock Pot Saut pe modul de gatire High si timpul de 4 ore si 30 de minute puteti servi sarmalutele cu marar proaspat tocat fin si smantana sau iaurt, dupa plac. Pofta buna!6