Se separa ouale,galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o spuma si albusurile se bat cu un praf de sare si un plic de zahar vanilat pana ce se obtine o spuma tare.

Se cerne faina cu praful de copt si se pune in albusurile batute.

Se amesteca usor si apoi se introduc galbenusurile.

Aluatul astfel obtinut se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptor la foc mediu pentru 15 minute. Se prepara frisca conform instructiunilor de pe plic.

Se amesteca apoi cu cele doua plicuri de intaritor de frisca si cu celelalte doua de zahar vanilat.

Se pastreaza la frigider pana va fi folosita. Dupa ce s-a racit complet,aluatul se unge cu gem.

Se asterne frisca peste acesta si pe deasupra se aseaza(cu grija!)biscuitii glazurati(cu partea glazurata in sus).

Prajitura se taie numai dupa ce s-a intarit.

Pofta buna!