Spalati legumele. Curatati-le de coaja si apoi taiati felii de 2-3 mm grosime radacinoasele iar ceapa tocati-o marunt. Alegeti frunzele de tulpina, dar pastrati si o parte din aceasta mai ales din partea superioara a plantei. Spalati frunzele in mai multe ape. Puneti apa la fiert. Cand clocoteste adaugati legumele tocate. Puneti un capac si fierbeti 8-10 minute. Adaugati loboda tocata fasii de aprox. 1 cm., orezul ales si spalat in cateva ape si pasta de tomate. Mai fierbeti inca 10 minute. Potriviti de sare si stingeti focul. Din oua faceti o omleta simpla pe care o rulati si o taiati fasii subtiri.

Spalati legumele. Curatati-le de coaja si apoi taiati felii de 2-3 mm grosime radacinoasele iar ceapa tocati-o marunt. Alegeti frunzele de tulpina, dar pastrati si o parte din aceasta mai ales din partea superioara a plantei. Spalati frunzele in mai multe ape. Puneti apa la fiert. Cand clocoteste adaugati legumele tocate. Puneti un capac si fierbeti 8-10 minute. Adaugati loboda tocata fasii de aprox. 1 cm., orezul ales si spalat in cateva ape si pasta de tomate. Mai fierbeti inca 10 minute. Potriviti de sare si stingeti focul. Din oua faceti o omleta simpla pe care o rulati si o taiati fasii subtiri. Serviti ciorba calda sau rece, dulce sau acrita cu otet aromat, impreuna cu fasii de omleta. Pofta buna!