Incalziti cuptorul la 220 grade (termostat7__foc mediu). Ungeti o tava rotunda sau patrata cu unt si intindeti aluatul in ea intepati cu furculita. Dati la cuptor 10 min. In acest timp: Intr o cratita topiti ciocolata cu 3 linguri apa si adaugati in ordine: zaharul untul, faina. Cand compozitia e omogena, dati de pe foc si adaugati galbenusurile amestecand repede. La urma adaugati albusurile batute spuma. Scoateti aluatul de la cuptor si rasturnati ciocolata. Coaceti la aceeasi temperatura timp de 25 min. cand e gata asteptati sa se raceasca si taiatiIncalziti cuptorul la 220 grade (termostat7__foc mediu). Ungeti o tava rotunda sau patrata cu unt si intindeti aluatul in ea intepati cu furculita. Dati la cuptor 10 min. In acest timp: Intr o cratita topiti ciocolata cu 3 linguri apa si adaugati in ordine: zaharul untul, faina. Cand compozitia e omogena, dati de pe foc si adaugati galbenusurile amestecand repede. La urma adaugati albusurile batute spuma. Scoateti aluatul de la cuptor si rasturnati ciocolata. Coaceti la aceeasi temperatura timp de 25 min. cand e gata asteptati sa se raceasca si taiatiPutem servi aceasta tarta cu o inghetata de vanilie sau cu capsuni alaturi sau cu o frisca batuta cu fragi sau zmeura.