Carnea tocata se caleste bine impreuna cu ceapa, mararul, sare,piper,condimente.

Cand se raceste se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia.

Cartofii se pot pregati in trei variante :1.

Se fierb si se fac piure si se amesteca cu putin unt2.

Se taie rondele si se prajesc putin3.

Se fierb in coaja si se taie rondele cand se racesc. Puteti folosi la musaca orice varianta doriti.

De fiecare data diversific modul in care adaug carofii.

Intr-un vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu pesmet asez un strat de cartofi rondele sau piure,apoi un strat de carne si tot asa in straturi alternative pana se termina cartofii si carnea.

Ultimul strat trebuie sa fie cu cartofi.

Se introduce 10-15 min la cuptorul preincalzit in prealabil,apoi se scoate vasul si se toarna 2 oua batute cu putin bulion sau pasta de tomate.

Se reintroduce vasul la cuptor sa se rumeneasca frumos.