Ceapa se curata si se taie marunt.

Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii.

Intr-o oala se incinge 1 ls unt/untura....si se pune ceapa la prajit.

Eventual daca se doreste-eu am pus-1lc zahar.

Cind ceapa a prins putina culoare se adaoga morcovul,se amesteca bine si se lasa sa se inmoaie putin, dupa care se adaoga cartofii razaliti.

Se amesteca totul bine si se stinge cu supa.

Se lasa sa fiarba, amestecind din cind in cind,ca 10 min. pina ce cartofii s-au fiert.

Daca mai este necesar se mai adaoga ceva apa.

Depinde de marimea si sortimentul cartofilor.

Cind cartofii sint fierti se condimenteaza cu chimen,eventual ceva sare+ piper si daca se doreste se adaoga smintina in oala, sau separat in farfurie.

Totul se presara cu frunze marunt tocate,de patrunjel verde.