Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic,varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine.

Varsati compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda de preferinta detasabila(bordul),e diametru 20,presati compozitia pe fudul tavii si pe borduri.

Inmuiati gelatina intr-un vas cu apa rece. Intr-o craticioara puneti 100ml apa cu zaharul, vanilia, fierbeti, adaugati gelatina stoarsa, amestecati si stingeti focul.

Dupa racire filtrati acest sirop si adaugati branza de vaci, frisca batuta bine, amestecati cu atentie, turnati compozitia peste biscuiti.

Se introduce in frigider pt 6 ore,ornati cu fructele, spalate si uscate. Pt a evita ca fructele sa-si schimbe culoarea, puteti adauga peste ele un pliculet de gelatina (urmand instructiunile scrise pe pliculet).

Puteti pregati tortul seara pt a2-a zi, iar fructele le adaugati prima de al servii. :)