Pregatiti besciamella: -se topeste untul intr-o craticioara de inox pt a nu se lipii;intre timp ati amestecat laptele cu faina,cu mixerul sau blenderul,si turnati acest amestec peste untul topitSe amesteca cu atentie tot timpul,la foc mic,pana incepe sa se ingroase,mai amestecati pana da in fiert 2-3 minute si dati deoparte:Sosul: intr-o cratita incapatoare se caleste in ulei ceapa tocata ft fin cu usturoiul(intreg);Adaugati carnea tocata in momentul cand ceapa incepe sa coloreze;Caliti ceapa si carnea,amestecand bine,pana carnea evapora tot sucul ei,adaaugati vinul alb,dafinul,evaporati totul,Dupa evaporare se adauga sucul de rosii,cuisoarele,sare,si se continua fierberea la foc mic;-din cand in cand se controleaza consistenta,se adauga supa de legume,putin cate putin,se acopera,se fierbe timp de 2 oreLa sfarsit se sareaza,pipereaza,Eu las sucul mai zemos,iar pasta pe care o folosesc o pun in tava,nefiarta;Incepem asamblarea :o tava unsa cu crema besciamella,un strat de pasta, un strat de suc rag,un alt strat de besciamella,pasta rag,parmezan,pasta,felii de cascaval,felii de jambon afumat,pasta,rag si tot asa pana se termina pasta,rag,besciamella,ultimul strat de rag,felii de mozzarella,parmezan ras,unt cubulete deasupra;Se introduca la cuptor 180 timp de 30minute