Untul si zaharul se amesteca bine, se adauga oul, nuca si la urma faina si scortisoara. Din compozitia obtinuta se pune 1/2 intr-o tava tapetata cu hirtie de copt se pun murele (se mai pastreza citeva si pt. ornat) si apoi peste cealalta 1/2 din compozitie care se intinde cu dosul lingurii mereu umezita in apa rece. Se coace la foc mediu cam o ora. Cind s-a racit se pudreaza cu zahar praf si se orneaza cu murele ramase.

Untul si zaharul se amesteca bine, se adauga oul, nuca si la urma faina si scortisoara. Din compozitia obtinuta se pune 1/2 intr-o tava tapetata cu hirtie de copt se pun murele (se mai pastreza citeva si pt. ornat) si apoi peste cealalta 1/2 din compozitie care se intinde cu dosul lingurii mereu umezita in apa rece. Se coace la foc mediu cam o ora. Cind s-a racit se pudreaza cu zahar praf si se orneaza cu murele ramase.