Pentru blat :Albusurile se bat spuma,se adauga treptat faina amestecandu-se usor pana la omogenizare, apoi se adauga macul si se mai mesteca putin.

Se ia o tava,se unge cu putin ulei,se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia obtinuta.

Se pune la copt aprox.15 minute la temp. de 200* C.

Cand este coapta se scoate din tava,se indeparteaza hartia si apoi se inveleste intr-un prosop de bucatarie umed.

Pentru compozitie : Se curata ouale fierte si se toaca marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga cascavalul ras,smantana,condimentele (sare,piper,oregano etc.) si se amesteca cu o lingura (nu cu mixer).

Se ia blatul, se pune aprox.1/ 2 din compozitie si se intinde,se pune peste compozitie sunca feliata,apoi ce a mai ramas din compozitie se intinde peste feliile de sunca.

Se ruleaza,se inveleste in folie si se lasa la frigider cca. 30 min. Se taie in felii de aprox.1 cm. si se aranjeaza pe farfurie dupa imaginatia fiecaruia si se serveste alaturi de un vin alb.pofta buna!