Preparare blat: Se freaca spuma untul,zaharul si zaharul vanilat. Apoi se adauga ouale, laptele, esenta de rom, migdalele(nuci,alune) si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga crema de ciocolata si se amesteca bine. In tava unsa si tapetata cu faina (se poate folosi hartie pentru copt) se pune aluatul si se coace 40-45 min la foc potrivit(in cuptorul incalzit). Dimensiuni tava : 25/35 cm Dupa ce s-a copt blatul se lasa sa se raceasca apoi se taie in doua pe orizontala. Se aseaza prima parte de blat in tava in care vom asambla prajitura si se insiropeaza cu 6-8 linguri sirop(apa si zahar).

Numai prima parte de blat se insiropeaza si se lasa asa 20 minute pana punem crema . Crema: Se face conform instructiunilor de pe plic,se aseaza pe primul blat se pune cea de a doua parte a blatului (neinsiropata) Glazura: Topim ciocolata la foc si o turnam fierbinte peste prajitura.

Se da la rece 4-5 ore sau de seara pana dimineata.

Preparare blat: Se freaca spuma untul,zaharul si zaharul vanilat. Apoi se adauga ouale, laptele, esenta de rom, migdalele(nuci,alune) si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga crema de ciocolata si se amesteca bine. In tava unsa si tapetata cu faina (se poate folosi hartie pentru copt) se pune aluatul si se coace 40-45 min la foc potrivit(in cuptorul incalzit). Dimensiuni tava : 25/35 cm Dupa ce s-a copt blatul se lasa sa se raceasca apoi se taie in doua pe orizontala. Se aseaza prima parte de blat in tava in care vom asambla prajitura si se insiropeaza cu 6-8 linguri sirop(apa si zahar).

Numai prima parte de blat se insiropeaza si se lasa asa 20 minute pana punem crema . Crema: Se face conform instructiunilor de pe plic,se aseaza pe primul blat se pune cea de a doua parte a blatului (neinsiropata) Glazura: Topim ciocolata la foc si o turnam fierbinte peste prajitura.

Se da la rece 4-5 ore sau de seara pana dimineata.

O portionam dupa preferinta.