Din ingredientele de mai sus se face un aluat (se poate si in masina de piine pe progr. 8 (framintat) si apoi se lasa putin la crescut. Intre timp, nuca se amesteca cu 100 g zahar si scortisoara si esenta de rom. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in 4 parti din care se fac, pe rind, 4 foi. Faci una o pui in tava se unge cu gem si se presara nuca multa (imparti compozitia de nuca in 3 parti egale) si tot asa pina la ultima foaie pe care o intepi cu furculita si se da la cuptor 40 min la foc mediu. Dupa ce s-a copt se lasa un pic sa se raceasca, apoi se intinde glazura de cacao (se pune apa, zaharul, cacaoa si untul intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba pina se ingroasa putin) si se lasa sa se intareasca. In loc de glazura puteti sa Nutela.

Din ingredientele de mai sus se face un aluat (se poate si in masina de piine pe progr. 8 (framintat) si apoi se lasa putin la crescut. Intre timp, nuca se amesteca cu 100 g zahar si scortisoara si esenta de rom. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in 4 parti din care se fac, pe rind, 4 foi. Faci una o pui in tava se unge cu gem si se presara nuca multa (imparti compozitia de nuca in 3 parti egale) si tot asa pina la ultima foaie pe care o intepi cu furculita si se da la cuptor 40 min la foc mediu. Dupa ce s-a copt se lasa un pic sa se raceasca, apoi se intinde glazura de cacao (se pune apa, zaharul, cacaoa si untul intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba pina se ingroasa putin) si se lasa sa se intareasca. In loc de glazura puteti sa Nutela.