Intr-o oala punem bulionul cu 2-3 pahare de apa si resturile de la rosii si lasam sa dea un clocot, adaugam 1 lingurita praf de supa,sare, piper,dafin,si enibahar.

Cind fierbe facem focul mic si lasam sa fiarba cel putin 10 minute,ca sosul sa fie des.

Ardeii curatati de seminte,rosiile curatate de mijloc si seminte,bostaneii,goliti la mijloc dar curatati foarte usor(cui nui plac bostanei pot folosi frunze de vita sau de varza).

Intr-un bol amestecam carnea cu ceapa prajita feliile de piine bine stoarse si maruntite, orezul scurs bine de apa,cele 2 oua batute, sare piper, patrunjel tocat si putin camun.

Se framinta bine carnea cu mina ca totul sa se cuprinda.

Se umplu legumele si se aseaza una linga cealalta lipite usor.

Dupa ce am asezat totul, turnam sosul care fierbe si punem inapoi la fiert ptr cel putin o ora la foc mic- medium.

Daca sosul a scazut si nu acopera legumele mai adaugam putina apa .

Se da la gust cu sare, piper este bine de pus 1lingura de zahar caci scoate acreala din rosii.

Astfel combinate legumele au un gust deosebit si iese mai bine decit numai ardei umpluti.

Se poate servi cu mamaliga calda.

Este minunat.