Pregatim un caramel din cele 200g de zahar, merele se curata de coaja si se taie maruntel. Cand caramelul este gata asezam merele fara sa luam de pe foc si amestecam pe foc mic, astfel caramelul incorporeaza merele care se topesc usurel. Batem ouale impreuna cu cele 5 linguri de zahar si cu praful de sare, adaugam uleiul de masline, amestecam faina cu praful de copt si incorporam usurel cu restul compozitiei. Varsam peste mere si dam la cuptorul incins la 200 grade C, pana este rumenita. Puteti face incercarea cu scobitoarea. Serviti calduta alaturi de inghetata de vanilie, cu frisca sau simpla. Pofta buna!Pregatim un caramel din cele 200g de zahar, merele se curata de coaja si se taie maruntel. Cand caramelul este gata asezam merele fara sa luam de pe foc si amestecam pe foc mic, astfel caramelul incorporeaza merele care se topesc usurel. Batem ouale impreuna cu cele 5 linguri de zahar si cu praful de sare, adaugam uleiul de masline, amestecam faina cu praful de copt si incorporam usurel cu restul compozitiei. Varsam peste mere si dam la cuptorul incins la 200 grade C, pana este rumenita. Puteti face incercarea cu scobitoarea. Serviti calduta alaturi de inghetata de vanilie, cu frisca sau simpla. Pofta buna!