Intr-o tigaie de teflon se pune untul si putin ulei de masline si se lasa sa se incinga.(se pune ulei ca untul sa nu se arda pina se topeste).

Se pun feliile de peste cu pielea in jos in tigaie astfel carnea pestelui nu se prinde.

Se prajesc 2-3 minute numai pe partea cu piele.

Este bine de sarat putin pestele si de piperat si desemeni de pus o frunza de busuioc pe fiecare felie.

Se ia pestele de pe foc si se transfera in vasul de pairex.

Este bine de incalzit cuptorul la 180 de grade.

In alta tigaie se pun 3-4 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul zdrobit ptr un minut si se adauga rosiile taiate cuburi se amesteca se adauga o lingurita de zahar,sare si piper la gust si se lasa citeva minute sa fiarba dupa care se toarna peste peste se mai adauga citeva frunze de busuioc si se da la cuptorul incins ptr 8-10 minute nu mai mult.

Se poate servi indata sau caldut cu piine proaspata sau bagheta este delicios si carnea pestelui nu este uscata.9