Dizolvati amidonul in putin must rece, iar pe restul puneti-l la fiert impreuna cu zaharul si zaharul vanilat (optional), amestecand pana se dizolva tot zaharul. Turnati amidonul dizolvat, in mustul care incepe sa fiarba, micsorati focul si amestecati continuu pana se ingroasa. Lasati sa se racoreasca putin si adaugati untul, omogenizand bine. Pentru ca budinca sa nu prinda deasupra o crusta, fie amestecati in ea, din cand in cand, fie acoperiti vasul cu un servet udat si stors. Puneti budinca racorita in pahare sau boluri si dati la rece pentru cateva ore. Decorati-le dupa imaginatie.

Dizolvati amidonul in putin must rece, iar pe restul puneti-l la fiert impreuna cu zaharul si zaharul vanilat (optional), amestecand pana se dizolva tot zaharul. Turnati amidonul dizolvat, in mustul care incepe sa fiarba, micsorati focul si amestecati continuu pana se ingroasa. Lasati sa se racoreasca putin si adaugati untul, omogenizand bine. Pentru ca budinca sa nu prinda deasupra o crusta, fie amestecati in ea, din cand in cand, fie acoperiti vasul cu un servet udat si stors. Puneti budinca racorita in pahare sau boluri si dati la rece pentru cateva ore. Decorati-le dupa imaginatie. Le puteti servi direct din forme sau rasturnate pe farfurii, iar in acest caz, scufundati formele, cateva secunde, in apa fierbinte. Functie de intensitatea culorii strugurilor, veti obtine o budinca mai inchisa sau mai deschisa la culoare.