Mai intai prajim feliutele de dovlecel si le punem deoparte. Calim ceapa, adaugam carnea, apoi condimentele si bulionul. Prajim totul cca 20 - 25 minute. Intr-o tava de tort(ca sa putem sa desfacem la sfarsit fara sa rupem foile) punem hartie de copt, apoi jumatate din foile de placinta pe care le ungem separat cu ulei. Asezam jumatate din cantintatea de tocatura, apoi punem restul de foi, apoi restul de carne. Deasupra asezam feliutele de dovlecei si ungem gulerasul de foi din afara tavii cu galbenus de ou. Putem sa lasam foile rebele, asa cum ies ele din tava, sau putem sa le taiem, dandu-le o forma egala.

Eu le-am taiat cu o foarfeca de bucatarie.

Se da tava la cuptor pana se rumenesc foile.

Tortul a iesit nemaipomenit, secretul a fost in ardeiul iute care i-a dat un gust picant care a contrastat cu cel dulce al carnii. Nu uitati de ardei! Pofta buna!