Blatul: este un blat facut dintr-o combinatie de pandispan cu nuca si cacao, respectic, batem bine albusurile, frecam galbenusurile cu zaharul brun, le adaugam usor in albursurile spuma, apoi presaram in ploaie faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao, apoi la final miezul de nuca copt inainte si curatat de pielite si sfarmat bine, amestecam usor cu telul ca sa evitam cocoloasele.

Se coace intr-o tavita patrata.

Se lasa sa se raceasca.

Crema mascarpone: intr-un castron mare pregatim crema mascarpone, o amestecam bine cu telul, apoi adaugam putina frisca batuta cu mixerul, apoi zaharul pudra frecat cu 2 galbenusuri suntul sau margarina moale.

Turnam acesta compozitie in tava peste blat cu lingura si nivelam bine sa ia forma patratoasa.

Dupa un prim strat presaram cirese din dulceata de visine din loc in loc apoi iar punem crema mascarpone.lasam cateva pre la rece. Cand servim taiem cuburi mari si deasupra turnam niste ciocolata neagra topita si in momentul servirii punem cu lingurita dulceata de pere cu lamaie pe tot patratul si in mijloc sau intr-o parte putina dulceata de fragi.

E delicoasa !Datorita continutului caloric insa e mai bine sa nu mancati mai mult de un cub de persoana, faceti si dati mai departe sa guste si altii, nu fiti lacomi.