mierea, untul sau margarina, zaharul, laptele se topesc la baia cu aburi amestecindu-se permanent sa nu se lipeasca, cind componentul este gata se da jos de pe baia cu aburi, se adauga praful de copt sau putem inlocui praful de copt cu soda de piine, faina, totul se ameasteca, aluatul se da la rece. aluatul racit se imparte in bucati egale, dupa care se fac foi, aluatul se intinde greu de aceea este nevoie sa-l intindem cu mina pe tavaua unsa cu unt. Foile se coc pina se vor atinge culoarea cafeniu deschis la temperature de 240-260 grade. dupa ce am copt foile le dam forma pe care o dorim.crema:pentru crema:smintina - 1kg 300g, zahar-500g - totul se bate bine la mixer.tot cu ajutorul mixerului batem zaharul cu smintina, dupa care o dam la rece.ungem foile cu crema in care putem adauga fructe, magiun, visina in socul ei etc. dupa dorinta, adica luam o foaie o ungem cu crema apoi cu visina sau magiun ect. si apoi adaugam a doua foaie si tot asa pina finisam. florile le facem cu ajutorul saculetului mic si cu ajutorul unui creion sau pix, adaugind coloranti, tot dupa dorinta, si desigul ciocolata(vezi tortul nr.2).ps: daca dorim ca tortul nostrum sa fie mai mic micsoram produsele, dar daca dorim sa fie mai mare marim cantitatea produselor.timpul de preparare este dupa cum dorim de mare sau de mic a pregati torturile sau prajiturile la bucata care se prepara din acelea-si ingrediente.