Se prepara cremele cu lapte rece si se pastreza la frigider pana ce preparam blatul.

Crema de vanilie de la Dr.

Otker se imbogateste apoi cu miez de nuca si 2 linguri de frisca si 2 linguri zahar pudra.

Cea de ciocolata se pregateste batand cu mixerul continutul aplicului amestecat cu laptele rece si apoi se adauga esenta de rom si o lingura de frisca.

In felul acesta inmultim putin cremele si le aromatizam mai mult.

Blatul :Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si untul moale frecat spuma inainte. Adaugam albusurile batute spuma tare si ciocolata neagra cu trufe topita la bain marie si racita un pic.

Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre exterior. Apoi ungem si tapetam tava cu faina si turnam copmozitia cu grija sa umplem tava uniform.

Apoi o bagam la cuptorul incins si lasam cam 30 de minute sa se coca.

Apoi nu scoatem brusc tava ci o lasam sa se raceasca putin cu usa cuptorului intredeschisa.

Apoi taiem blatul in doua si cand s-a racit bine,il insiropam si apoi incepem sa punem cremele.

Cu ajutorul unui pos facem cercuri concentrice din cele 2 creme alternand culorile, crema de vanilie cu miez de nuca si crema de ciocolata cu trufe si rom.

Apoi asezam celalat blat.

Deasupra imbrcam cu crema de ciocolta cu trufe si rom in strat subtire.

Peste aceasta crema cernem prin strecuratoare pudra de cacao.

Apoi asezam pe margine stelute albe de zahar (se gasesc pungute in comert)apoi cu un pos scriem 12 si desenam 2 limbi de ceas, una mare si una mica, pe cat posibil in dreptul orei 12.

Este un tort deosebit de gustos si foarte usor de facut.