Detalii Stangluri cu ciocolata
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma face moturi. :) La sfarsit,nuca macinata. Compozitia se imparte in jumatate si se coc 2 foi intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 180 de grade,timp de 20 de minute.
Cand sunt gata, se trece imediat un cutit de jur imprejurul foii,se rastoarna pe o tava si se scoate cu mare grija hartia.
Se pun pe gratar sa se raceasca.
Crema:Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema.
Se adauga cacao si se pune pe bain-marine,pana incepe sa se ingroase.
Se da deoparte si se lasa la racit.
Se freaca untul spuma si se adauga crema racita, lingura cu lingura.
Am umplut foile cu 3/4 din crema,restul l-am pus deasupra.
Preparata dupa reteta lui Carmen.