Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena dupa care lasati in frigider pt o ora.

Dupa faceti clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de unt. coaceti spanacul cu un catel de usturoi daca va place si un pic de ulei fara sa adaugati apa doar cu apa ce are dupa ce l-ati spalat si acoperiti cu un capac.

Eu l-am copt pe abur daca vreti mai light.

Dupa ce s-a racit il maruntiti si il amestecati cu urda,oul,parmezanul si condimentele si omogenizati bine. Preparati sosul topiti untul adaugati faina si amestecati bine dupa care turnati laptele cald si amestecati sa nu se faca cocoloase.

Fierbeti cateva minute si e gata. Pe fiecare clatita puneti o lingura de umplutura si rulati,le asezati int-un vas termorezistent uns cu un pic de unt,acoperiti cu sosul,sosul de rosii si deasupra cascaval ras sau parmezan in mod generos.

Introduceti tava in cuptor la 180 de grade pana se rumenesc deasupra.