Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200 C.

Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.

Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.

Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.

Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.

Intre timp prepara piureul de cartofi.

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.

Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.

Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.http://lauradfood.blogspot.com/